ماست – ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد

ماست به همان صورت که هست خورده میشود، و همچنین در پختوپزهای مختلف نیز از آن استفاده میشود. لاکتوباسیلوس ، یک کلاس مفید از باکتریها هستند که شیر را به ماست تخمیر می کند و در فرآیند هضم به بدن کمک می کنند. ویتامین B تعادل انرژی بدن را در عین حال که شما را از بیماری های عصبی و خود ایمنی محافظت می کند ، تنظیم می کند. در صورت تمایل میتوانید ژلاتین یا پکتین را هنگامی که شیر به نقطه جوش رسید اضافه کنید. هنگامی که ماست به عمل آمد و به بافت و طعم مورد نظر رسید ، فورا آن را در یخچال قرار دهید تا فرآیند تخمیر متوقف شود و بیشتر از آن ادامه پیدا نکند . پنیر، با توجه به محبوبیتی که بین مردم دارد، در بسیاری از دستورهای آشپزی موجود در دنیا نقشی اساسی ایفا میکند و پای ثابت بسیاری از غذاهای مشهور است.

طبق توصیه های ارائه شده در طب سنتی ، شما عزیزان نباید از نوشیدنی 2 با غذاهای گوشتی استفاده کنید زیرا باعث درد مفاصل می شود. در روزگاران قدیم، دوغ به طور سنتی در دمای اتاق برای چند روز رها میشد تا به باکتریها اجازه رشد داده و به طور طبیعی نوشیدنی را گاز کند. اما اگر به هر دلیلی در منطقهای مجبور به مصرف لبنیات سنتی شدید، ما ابتدا مصرف ماست را به شما پیشنهاد میکنیم زیرا هم شیر آن قبل از تولید ماست جوشیده میشود، هم pH پایین ماست به سالمسازی محصول کمک میکند و هم میکروارگانیسمهای طبیعی و مفید موجود در آن جلوی رشد میکروارگانیسمهای مضر را میگیرند. میتوان آن را به مایونز یا سرکه اضافه کرد. توجه داشته باشید برای افزودن ماست به غذاهای داغ ، آن را یک تا دو ساعت در دمای اتاق قرار دهید و در صورت امکان در اواخر پخت به غدای خود اضافه کنید. لیست قیمت شیر های برقی آی ناین در دو برند پارکر ( Parker ) و ( UNI-D ) را می توانید از لینک زیر دریافت کنید. کشور ما ایران یکی از بزرگترین تولید کنندگان و مصرف کنندگان دوغ در جهان است . باید در نظر داشته باشید که هر زمان که از آنتی بیوتیک استفاده می کنید این محصول لبنی به یکی از مهمترین مواد غذایی در رژیم غذایی شما تبدیل می شود.

اگر در این مورد نگران هستید، شیرهای فاقد آنتی بیوتیک و هورمون یا شیرهای ارگانیک مصرف کنید. در طول مرحله تولید و دوره رسیدن تحت تأثیر آنزیم رنین و سایر آنزیم­های پروتئاز ابتدا به پپتیدهای با زنجیره طولانی و سپس به پپتیدهای با زنجیره کوتاه و در ادامه تحت تأثیر پپتیدازهای مختلف به اسیدهای آمینه تجزیه شده و عطر و طعم پنیرها را تحت تأثیر قرار می­دهند. كلسيم ماده معدني است كه باعث سلامت روده بزرگ ميشود و خطر سرطان را ميكاهد. ابتدا نخود را از شب قبل از آماده کردن آش دوغ در کاسهای بزرگ میریزیم و تا روی آن آب میگیریم و ۲ الی ۳ بار آب آن را بیرون میریزیم و مجددا آب روی نخودها میگیریم تا هم خیس بخورند و هم نفخ آنها از بین برود. از آنجا که ماست یک منبع غنی از اسید لینولئیک کونژوگه است ، یک ماده غذایی محافظ در برابر سرطان روده بزرگ و پستان است. دوغ حاوی باکتریهایی است که برای بهبود دستگاه گوارش بسیار مفید هستند. علاوه بر این مصرف این ماده سطح کلسترول خون را کاهش داده ، دندان ها را تقویت کرده و سلامت مو و پوست را بهبود می بخشد. همراه کردن ماست با جو دو سر میتواند ماسکی جهت آبرسانی و لایه برداری پوست محسوب شود.

با مصرف این خوراکی می توانید از عفونت هلیکوباکتر پیلوری جلوگیری کنید که اخیراً دلیل اصلی ۶۰ درصد موارد زخم گوارشی و سرطان معده در جهان است. • پنیرهای با رطوبت کم (۱۳ تا ۳۴ درصد) شامل پنیر دومان، پارمزان، ریکوتای خشک، گجی توست و میزوست میشوند. نکته مهم در این بخش، درصد عنصر سرب در ترکیب الیاژ و برنج است. ماست (yogurt) به دلیل خواص بسیاری که دارد به عنوان یک خوراکی فوق العاده در نظر گرفته می شود که سرشار از کلسیم ، پروتئین و باکتریهای خوب است. موسیر سرشار از ویتامینC، پتاسیم، فیبر، اسید فولیک،کلسیم و آهن است و منبع خوبی از پروتئین محسوب می شود، بنابراین یک سبزی مفید برای سبزی خواران می باشد. ماست منبع بسیار خوبی برای جذب پروتئین است. الآن هم برای من زیاد مهم نیست که کدام کشور برنده میشوند؛ چون هر دو کشور را دوست دارم. اگر از آن به جای خامه در تهیه غداهایی که نیاز به پختوپز دارند استفاده می شود، لازم است با افزودن کمی نشاسته ذرت ماست را غلیظ کنید.

دیدگاهتان را بنویسید