به این چربیها سرشیر گفته میشود

محتویات آن حدود 70 درصد یا 33 گرم در هر 100 گرم پنیر است. هرچند کیفیت شیر نسبتاً خوب است ولی به دلیل وجود فاصله مکانی چند ساعته مابین دام و کارگاه، مدت زمانی طول میکشد تا شیر به واحد تولیدی برسد و فرایند تبدیل شیر به پنیر لیقوان آغاز گردد. واحد پول این کشور وون کره شمالی است. بنا بر گفته دولت آمریکا، شهروندان کره شمالی اجازه رفتوآمد آزاد چه در داخل و چه سفر به خارج از کشور را ندارند. ترکیبات موجود در موسیر با چربیسوزی و آزاد کردن چربیها باعث تسریع روند لاغری و کاهش وزن میشود. انواع سبزیها و صیفیها مانند کاهو، گوجهفرنگی یا خیار علاوه بر اینکه قدری احساس سیری ایجاد میکنند، میتوانند مقداری از آب خودشان را در دستگاه گوارش نگه دارند و آن را به تدریج در طول روز آزاد کنند. زیرا ماست هم عامل ایجاد مخاط زیاد در بدن است. این فرآورده لبنی از دو ماده مختلف تشکیل شده است و اسید لاکتیک موجود در آن ، به دلیل خواصی که دارد ، در از بین بردن لکه ها و همچنین ایجاد شفافیت پوست تاثیر بسزایی دارد.

اما در کنار این، غزلیات و قصایدی به زبان فارسی دارد که از زیباییهای برتری برخوردار است. علاوه بر کودکان، بزرگسالان هم ممکن است که حساسیت به شیر پیدا کنند. به این ترتیب موسیر میتواند هم در بهبود عملکرد کبد موثر باشد و هم خطر بروز تصلب شرایین، بیماری سرخرگ کرونری، حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد. با گردش بهتر جریان خون خطر سکته مغزی و قلبی در افراد مبتلا به فشار خون بالا کاهش پیدا میکند. ماست جز لبنیات محبوب در بین افراد است که به شکل های مختلف و از انواع شیر های دام تهیه میشود. از فراوردههای موسیر برای کمکردن قند خون در افراد دیابتی استفاده میشود و هم چنین از خواص گندزدایی آن برای دفع انگلها همراه غذا استفاده میشود. موسیر را هم به صورت خام، هم ماست موسیر و هم در انواع ترشی به خصوص ترشی موسیر میتوانید استفاده کنید. ۷- موسیر در واقع یک ماده غذایی مابین سیر و پیاز است و جالب است بدانید که خواص غذایی هم سیر و هم پیاز را در خود جا داده است. پروبیوتیک از مواردی است که به جذب مواد مغذی در بدن کمک کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.

برای تهیه ماست موسیر در صورتی که از موسیر تازه استفاده میکنید، ابتدا باید موسیرها را کاملا تمیز کرده و بعد خرد کنید و به مدت ۱ ساعت درون آب سرد خیس کنید. زبان کرهای به دلیل گسترش موج کرهای در دنیا علاقهمندان قابل توجهی کسب کرده است. محصولات لبنیاتی به دلیل فواید فوق العاده و طعم لذیذ که دارند توانسته اند جایگاه ویژه ای را در رژیم غذایی مردم در سراسر دنیا به خود اختصاص دهند. امروزه در اکثر سفره ها ماست به همراه غذا مصرف میشود و متاسفانه مردم مانند دیگر رسوم غلط متعارف، بدون آنکه تدابیر مربوطه را رعایت کنند و از خوب و بد بودن آن آگاه باشند، آن را مصرف میکنند؛ این کار ناخواسته و به مرور زمان بر بیماریها و مشکلات آنها میافزاید. ۵- اگر برای هضم غذا مشکل دارید ماست موسیر یک ماده غذایی عالی برای هضم غذا و رفع مشکلات گوارشی است. به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماست موسیر نوعی پیش غذای ساده است که طرفداران بسیار زیادی دارد. موقع سرو در صورت تمایل مقداری شوید تازه را ساطوری خرد کنید و به ماست موسیر اضافه کنید.

حالا در صورتی که بخواهید از همان موسیر تازه برای تهیه ماست موسیر استفاده کنید باید موسیرها را ساطوری کنید و داخل ماست چکیده بریزید. یک پارچه نخی نازک و تمیز را روی یک قابلمه بیندازید و ماست را در آن بریزید. اگر گیاهخوار هستید میتوانید روی موسیر برای تامین املاح معدنی مورد نیاز بدن حساب کنید. سپس کیسه ماست را بر روی کاسه قرار داده و یک جسم سنگین مانند گوشت کوب روی کیسه بگذارید. بهتر است موسیرها را به مدت ۲۴ ساعت خیس کنید و سپس آبکش کنید. ۳- موسیر تازه و خشک سرشار از پتایسیم، فسفر، فیبر، اسید فولیک، کلسیم، زینک، پروتئین و آهن است. ۸- مس و آهن موجود در سیر با تحریک تولید گلبولهای قرمز خون روند گردش جریان خون را اصلاح و بهبود میبخشد. آزادشدن این ماده به پایین نگهداشتن استرس و کنترل سطح هورمونها در بدن کمک میکند و باعث بهبود روند خواب میشود. ۶- موسیر سرشار از آلیسین است، یک ماه موثر برای کاهش کلسترول بد خون که تولید آنزیم ردوکتاز را در کبد کنترل میکند. ۱۰- موسیر سطح قند خون را تنظیم و آن را کنترل میکند پس اگر مبتلا به دیابت نوع یک یا دیابت نوع دو هستید حتما موسیر را در برنامه غذایی روزانه خود جا دهید.

دیدگاهتان را بنویسید